Engelenbericht maand april

De energie van het voorjaar heeft alweer zijn intrede gedaan.

En dat is merkbaar want ideeën beginnen meer vorm te krijgen.

 

Jouw engelen brengen je deze maand een bemoedigend bericht. Dat zij verheugd zijn over de voortgang die je maakt in je situatie of met nieuwe ideeën. Jouw engelen weten dat de voortgang die je maakt nog niet zegt dat je ook meteen alle vertrouwen in jezelf of de situatie hebt.

En dat hoeft ook niet, de engelen laten weten dat vertrouwen in het grotere geheel genoeg is voor nu. Dat ze bij je zijn met je en door je werken. Je mag steunen op je engelen en op de mensen om je heen die je vertrouwt wanneer je zelfvertrouwen even wat minder is.

De engelen geven voor deze maand als advies om ervoor te zorgen dat je goed geaard blijft. Je bent niet goed gegrond wanneer je het gewaarworden van je lichaam en de fysieke wereld om je heen kwijtraakt.

Soms is het plezierig om wat minder geaard te zijn omdat je vooral in spannende tijden een soort uitstapje kunt maken. Maar je engelen laten weten dat je focus, aandacht en werk hier op Aarde nodig zijn.

Je kunt jezelf aarden door de intentie te hebben om dat te doen maar ook door regelmatig te wandelen in de vrije natuur, te sporten en de balans te bewaren tussen je spirituele bezigheden en meer aardse zaken.

Wanneer je goed geaard bent, ben je gemakkelijker in staat om richting te geven aan je leven. Je leven is meer geordend en zaken verlopen over het algemeen goed en rustig.

De engelen zenden je liefde, steun, begeleiding in vele vormen. Dit kan rechtstreekse interventie zijn, maar ook in hulp in de vorm van mensen die zij in je leven brengen. Wees opmerkzaam, deze mensen brengen je een stap verder op je pad.

Wil je weten hoe engelen met jou communiceren? Download dan op de website het gratis engelenwerkboek. 

Hartegroetjes
Linda Goodings – De Aarde Engel

Gerelateerde artikelen

FemNa40