Engelenbericht maand maart

Het thema voor de maand maart is bewustzijn en creatie.

De engelen moedigen je aan om op je gevoel te vertrouwen en om dit te eren.

Met andere woorden om ernaar te handelen.

 

Engelen communiceren onder andere via je intuïtieve gevoelens. Je kunt je (intuïtieve) gevoelens zien als richtingaanwijzer naar de hoogst haalbare uitkomst in jouw situatie.

De engelen vragen je deze maand om aandacht te schenken aan je gedachten. Omdat gedachten krachten zijn, is het goed om er bewust van te zijn welke gedachten jij in je bewustzijn verkiest te houden. Inderdaad verkiest te houden, want je hebt altijd een keus of je een gedachte accepteert of van de hand wijst.

Hoe meer liefdevolle gedachten je verkiest te houden, hoe gelukkiger je leven zal verlopen. Wanneer je hier bewuster van wordt, kun je de wereld meer creëren zoals jij deze wenst te zien.

In het verlengde hiervan zegt aartsengel Michaël dat gelukkig zijn ook een keuze is. Zie jezelf als gezond,
heel en compleet en wees bereid om de goddelijke waarheid hiervan in te zien.

Weet dat als jij om hulp vraagt of je wensen naar het universum uit, dat je gebeden gehoord en verhoord worden. Antwoorden en oplossingen zullen tot je komen op manieren die je voorstellingsvermogen te boven kan gaan.

Het beste wat je kunt doen wanneer je om hulp vraagt, is het 'hoe dit tot stand gaat komen' volledig loslaten. Wanneer je de uitkomst van je vraag volledig loslaat dan sta je het universum en de engelen toe om je te helpen op de hoogste en beste manier.

Je engelen willen je deze maand ook aanmoedigen om in jouw specifieke situatie de mogelijke opties te onderzoeken. Er zijn er meer mogelijk dan jij nu denkt. Je mag berusten in de wetenschap dat er over jou en over jouw dierbaren gewaakt zal worden.

In licht en liefde, je engelen.

Wil je weten hoe engelen met jou communiceren? Download dan op de website het gratis engelenwerkboek.

Hartegroetjes,
Linda Goodings - De Aarde Engel

Gerelateerde artikelen

FemNa40