Ontdek je glans

Wat geeft jouw leven glans?

Of heeft je leven te weinig glans?

 

Je mag deze maand glans toevoegen aan je leven, je plannen, je dromen. Dit geeft alles weer nét dat beetje extra. Net wat meer jeu aan je leven. Waarom zou je dat dan niet doen? Maak zelf je leven zo leuk mogelijk. 
Je bent hier een tijdje op deze mooie Aarde. 

Geniet er dan ook van. Het hoeft niet zwaar. Het is niet de bedoeling dat je lijdt. Het kan voorkomen, die dingen gebeuren. Maar je bent hier niet om maar hard door te bikkelen en alleen maar te werken.

Je mag ook plezier hebben, dat moet zelfs! Wil jij een goede bijdrage kunnen leveren aan je eigen leven, aan het leven van je geliefden en zelfs aan het leven van de mensheid?

Dan zul je wel plezier MOETEN hebben. Waarom zijn al die dingen waar je blij van wordt er dan? Kun je er maar beter gebruik van maken!

Blijf spelen

Bedenk wat je als kind graag deed en doe dat deze week. Al is het maar 10 minuten of een half uurtje. En wees niet benauwd… Spelen mag! Goed voor jezelf zorgen is zooo 2016, dus doen!

Glans helpt je deze maand om meer afwisseling te krijgen in je leven en helpt je bij het transformeren van jezelf en je leven. Als je met een schone lei wilt beginnen, werk je met glans.

Heb je heling nodig van gezondheidsproblemen, zorg dan voor meer glans. Een schitterende kleur om in te baden en zo ook angst of zorgen weg te wassen. Glans laad je weer op bij depressieve gevoelens zodat je weer straalt. 

Houdt dit vast deze maand. Lukt het even niet, lees dit dan nog eens en concentreer je weer op glans.

Hartelijke groet,
Esther Foppen

Gerelateerde artikelen

FemNa40