De wereld als speelplaats

Jemig, deze is een uitdaging! Veel beleefd, dat heb ik al opgeschreven. Hoe dan? Dit is echt een moeilijke, pfff!

Heb niets om over te schrijven, veel zelf beleefd: ja. Mmm, nog niet wéér tegen is of niet opgeschreven hoeft te worden. Intrigerend.

Zoiets als de parel van smaragd, maar dan anders.

 

Zoeken naar het mysterieuze, afdalen in donkere grotten met verborgen schatten. Slechts een toorts in de hand, die niet zoveel licht afgeeft. Donker en erop vertrouwend dat je op het pad bent. Mijn hart bonkt. Het is zo donker en ik weet niet wat er om de bocht is.

Is er iets op zo’n donkere plek. Zometeen word ik aangevallen. En dan? Moet ik vechten, want ik wil leven! Vechten tot… de dood erop volgt. Met zo’n eng wezen. Een afspiegeling van mijn innerlijk.

Ben ik dan zo lelijk van binnen? Dat hoop ik toch niet. Dus het kan ook maar zo zijn (aangezien het mijn wereld is) dat de grot helder verlicht is. De wegen er naartoe helder verlicht zijn. Er is zelfs een touw dat ik kan vasthouden en bordjes die de weg wijzen naar alle plekken die ik wil gaan.

Waar wil je naartoe

Jippie! Volg de borden. O nee, zoek eerst uit waar je naartoe wilt. Wat is mijn doel, focus, mediteer en zie de bordjes naar je doel! Zo makkelijk. In mijn wereld is alles zoals ik dat wil. En bevalt het mij niet dan verander ik dat. In de stroming, in verbinding met mijzelf. En als ik het even niet weet, heb ik natuurlijk mijn team: God van het Licht, Maria en mijn gids.En alle lichtwezens die mij willen helpen. Mooi. Mooi.

Wat een inzichten weer! Ik heb alles in de hand, de wereld is van mij, mijn speelplaats. Dat is wat het is.

Wat zijn jouw ervaringen? Deel ze in de comment hieronder. Zie ook massagepraktijk-amsterdam.nl

Gerelateerde artikelen

FemNa40