Bruin van binnenuit®

Zonnebruin is een fantastisch product om bruin te worden zonder directe invloed van de zon.

Overdadige blootstelling aan de zon kan schade aan de huid veroorzaken, maar zonnebaden geeft je ook een lekker gevoel en maakt je blij en actief.

Het gebruik van Zonnebruin is derhalve zonneklaar!

 

Bruin worden zonder zon

In de schone oceaanwateren bij Australië leeft de Dunaliella Salina alg, die zich daar beschermt tegen de krachtige Australische zon door het produceren van carotenoïden. Op deze wijze ontstaat een natuurlijke pigmentatie en bescherming van de huid.

Ook bij de mens geven de carotenoïden, onder invloed van normaal daglicht, een mooie natuurlijke bruining.
Na een kuurtje Zonnebruin capsules hoef je niet meer onverantwoord lang in de brandende zon te vertoeven om bruin te worden. Je bent immers al voorgebruind! Vooral mensen met een zongevoelige huid vinden veel baat bij Zonnebruin capsules.

Goed zien en er goed uitzien

Betacaroteen is een provitamine A; dat wil zeggen dat Betacaroteen het lichaam in staat stelt om zelf naar behoefte vitamine A aan te maken. Vitamine A is o.a. goed voor een goed gezichtsvermogen. Met Zonnebruin capsules zie je er dus niet alleen goed uit maar je kunt ook nog eens goed zien!

'Bruin zonder zon, bruin zonder zorgen'

Volgens moderne voedingsinzichten is het dagelijks eten van 300 gram fruit en 300 gram groente aan te bevelen. Met het gebruik van Zonnebruin capsules ontvangt het lichaam eveneens waardevolle carotenoïden die in groenten, vruchten en graan aanwezig zijn.

Carotenoïden worden in het lichaam, naar behoefte, omgezet in vitamine A dat goed is voor gezond haar, sterke nagels en harde tanden. Carotenoïden in hun natuurlijke vorm zijn ook zeer sterke antioxidanten die de huidcellen helpen beschermen tegen de oxidatieve schade door Uv-straling van de zon.

Zonnebruin capsules zorgen niet alleen voor een mooie huid, maar ze leveren ook belangrijke voedingsstoffen die de levenskracht versterken, het afweersysteem ondersteunen en de vitaliteit verhogen.

Zonnebruin® is betaalbaar en verkrijgbaar bij de kwaliteitsdrogist, gezondheidswinkel en reformhuis.

Gerelateerde artikelen

De Zonnebank

Door:

Ik ging vandaag maar naar de zonnebank om een kleurtje te halen. Over zonnebanken gaan vele verhalen rond. Wel goed voor de huid, niet goed voor de huid.

Lees verder

FemNa40