Oranje: dé kleur voor 26 april

Nederland is in de ban van de 1e Koningsdag, dus laten we ons weer met oranje make-up en accessoires voor zaterdag optuigen. Vorig jaar was oranje zelfs nog de trend voor de zomer.

Het is waarschijnlijk niet je eerste keus, maar tijdens een avondje uit en ook overdag is deze kleur uitermate geschikt.

De kleur oranje staat iedereen namelijk wel, als je maar de juiste tint bij je eigen huidskleur kiest.

 

Experimenteer eens

Heb je een iets lichtere huidskleur, kies dan voor de lichtere tinten oranje. Een lichte rouge in oranje op je wangen of een lippenstift  in deze kleur geeft je gezicht net een frissere uitstraling.  Maar heb je een donkere huidskleur, dan kun je de felle en donkere kleuren oranje goed gebruiken om juist die mooie lippen of die geweldige jukbeenderen te laten stralen. Groot voordeel is dat je er ook gezonder uitziet. Experimenteer dus eens met oranje lippenstift en laat de rest basic.

Wil je oranje oogschaduw uitproberen, let dan wel op dat je niet te veel gebruikt, waardoor je op een clown gaat lijken. Oranje oogschaduw is heel goed te combineren met bijvoorbeeld bruintinten voor een natuurlijk resultaat. Wil je echt geen oranje op je gezicht? Koop dan een knallende oranje nagellak. 

Veel plezier zaterdag!

Gerelateerde artikelen

FemNa40