Zomerse geuren!

Als de temperaturen weer gaan stijgen, dan hebben we ook weer behoefte aan licht en het buitenleven.

We verwisselen de winterkleding voor de zomerkleding, en ook de make-up passen we aan.

De foundation vervangen we door licht gekleurde crème of door en vleugje bronzing poeder voor de lippen gebruiken we mooie sprekende kleuren en onze nagels lakken we in felle tinten.

 

Ook onze parfum passen we aan. Het parfum dat we gedurende de herfst, winter en lente elke dag gebruikte kan opeens te zwaar worden. De warmte versterkt en intensifieert de geur en maakt het daarom minder geschikt voor de zomermaanden. De zwaardere geuren met kruidige volle ingrediënten maken dan ook plaats voor de parfums met een lichte, bloemige en fruitige tonen.

Speciaal voor de zomermaanden worden er ook vaak nieuwe 'limited editions': parfums en eau de toilets ontwikkeld, meestal zijn deze 'limited edition' een 'light' variant van een al bestaand parfum of een eau de toilet. De zware ondertonen zijn verwijderd of afgezwakt en een lichte, bloemige en fruitige geur voert de boventoon.

Ook zijn er diverse merken die hun  parfums en eau de toilet helemaal op de zomer afstemmen deze parfums en eau de toilet bevatten bij voorkeur geen alcohol om zo vlekken op de huid te voorkomen. Voor degenen die trouw willen blijven aan hun eigen parfum, zijn er (afhankelijk van het merk) diverse andere mogelijkheden.

Zo kun je in de zomer overstappen op een eau de toilet in plaats van de parfum. Een ander oplossing is om alleen de bodylotion die uit de dezelfde geurlijn als het parfum komt, aan te brengen op de huid om zo de zwoel maar niet een al te overheersende geur af te geven. Ook parfums in een olie-achtige uitvoering die in veel parfumlijnen te vinden zijn, kun je aanbrengen op je huid om zo je lievelingsgeur om je heen te hebben!

Look good….fel better!

Wij hebben een paar leuke aanbiedingen uitgezocht die je mee kunt nemen op vakantie. De kortingen lopen op tot wel 62% korting. Dat is nog eens leuk shoppen!

Jil Sander Sun EDT

De pittige, sprankelende noten van bergamot uit Italië, zwarte bes uit Egypte en rozenhout uit Brazilië worden weggevoerd op een met bloemen overladen briesje van jasmijn, lelietjes-van-dalen, oranjebloesem en viooltjes. De rijke, exotische geuren van patchoeli, sandelhout, vanille, tabak en benzoë blijven vervolgens lang op uw huid aanwezig waardoor u lang plezier beleeft aan dit eau de toilette.

Cacharel Noa EDT

De geur met een visie - de geur die bij de nieuwe eeuw past: Noa van Cacharel. Voor de moderne vrouw die met vertrouwen naar de toekomst kijkt. Vol tedere vrouwelijkheid en innerlijke harmonie. In het begin, natuurlijk en spontaan door de frisheid en kruidige koriander, terwijl in het vrouwelijke bloemige hart een bouquet van witte pioenrozen bloeit. De verstuiver zorgt voor een goede verdeling.

Guess Seductive EDT

De sprankelende bloemige, houtachtige geur staat voor ingetogen vrouwelijkheid en een opwindende verleiding. Dit zinnenstrelende parfum vangt je aandacht en zorgt voor een sterk gevoel van verlangen; de aantrekkingskracht van een bloemige geur.De krachtige topnoten van frisse, sprankelende bergamotolie, krachtige zwarte bes en sappige peer doen je watertanden en zorgen voor een intens gevoel van verlangen.

 

Jil Sander Sun EDT
van: € 26,11 voor€ 23,49

 

Cacharel Noa EDT
van: € 39,95 voor € 24,95

 

Guess Seductive EDT
van: € 53,39 voor € 19,95

 

 

Gerelateerde artikelen

FemNa40