Weg met die droge voetzolen!

De laatste paar jaar heb ik last van droge voetzolen. Of het met m'n leeftijd te maken heeft geen idee. Maar dat het vervelend is dat is een feit.

Ik doe niet anders dan smeren met vaseline, uierzalf, nivea en zelfs met medicinale voeten-crème, maar niets mag baten.

 

Waar een website al niet goed voor is

Door mijn werkzaamheden aan FemNa40 is mijn aandacht gevestigd op de blogger SoloBioMooi. Zij verkopen biologische producten die écht helpen en dat kan ik nu zeggen, want ik mocht een product testen.

Ik heb de refreshing organic foot balm Erbaviva getest en ben laaiend enthousiast. Drie weken geleden ben ik begonnen met 's avonds m'n voeten in te smeren en vandaag de dag ben ik vrij van velletjes en droogheid.

Wat een zegen! Geen witte spikkeltjes meer op m'n tapijt en in m'n sokken. Dat scheelt een hoop werk!
Een prettige bijkomstigheid is dat de balm goed geprijsd is en door ingrediënten als grapefruit, ginger en cypress nog heerlijk ruikt ook!

Vaste gewoonte

Ik heb mezelf voorgenomen om sowieso 2x per week m'n voeten te blijven verwennen met deze heerlijke balm. Een aanrader voor iedereen die met hetzelfde probleem kampt.

Een pluim voor SoloBioMooi!

Gerelateerde artikelen

Ben jij blij met je kroeshaar?

Door:

Andrélon en Myblackhair.nl vroegen aan ruim 350 vrouwen naar de ervaringen met hun kroeshaar. Wist je dat 98% van de vrouwen met kroeshaar niet van haartype zou willen ruilen?

Lees verder

FemNa40