De feestdagen met onze viervoeters

Jawel, onze trouwste vrienden horen er ook echt bij. Laten wij ze vooral niet vergeten, dag in dag uit kwispelen of snorren onze lieverds voor ons.

Zijn wij een beetje sjaggie, dan staan zij te zwaaien met hun staarten of kopjes te geven om ons weer vrolijk te maken.

Er zijn ook mensen die vogels, vissen etc. hebben, maar die kunnen we niet in de kerstsfeer krijgen.

 

Leuk aankleden

Ik schrijf hierover, omdat sommige vrouwen/tieners het leuk vinden om hun hond en soms ook de poes aan te kleden bij speciale gelegenheden.

Of ze het zelf een goed plan vinden, dat kunnen onze dieren niet zeggen, maar ja, laten we het erop houden dat ze hun baasjes willen pleasen.

Een leuke foto op Facebook zetten of een  kerstkaart sturen met je hond/kat erop en die op de mat van de deur van je vrienden te laten vallen. 

En ja, voor ieder wat wils. Hieronder een aantal url's mocht je zelf geen ideëen hebben.

www.juleshondenboetiek.nl
www.viadierenwinkel.nl
www.jpshopforanimals.nl

Oudejaarsavond

En dan als de Kerst weer voorbij is, gaan we richting oudejaarsavond en moeten we (oordopjes) voor onze dieren kopen anders lopen sommige te rillen van angst. Je hebt er die nergens last van hebben en stoïcijns in hun mand blijven liggen,
maar dat zijn er helaas niet veel.

Het gehoor van een hond of kat is 7 keer sterker als dat van ons. Het wordt voor de honden in ieder geval een kort rondje uitlaten die avond. En de katten kruipen waar mogelijk onder een kast, bed of bank. Is ook al het geknal weer gepasseerd,
dan moet je je kameraadje maar eens even extra knuffelen en verwennen.

FemNa40