Je krijgt wat je geeft!

Wat vliegt het jaar toch snel voorbij, dit is alweer het laatste artikeltje dat ik schrijf voor dit jaar.

Sinterklaas is weg en Kerst staat voor de deur. Overal zie je gezellige kerstbomen met lichtjes, straten zijn versierd en iedereen is druk en vrolijk.

 

Mondverzorging

Om in deze tijd voor Kerst  iets over mondverzorging te schrijven, is best moeilijk. Ik kan natuurlijk schrijven waar we op moeten letten wat mondverzorging betreft. En dat weten we  ook allemaal wel… vergeet niet te poetsen, stoken en snoep niet teveel.

Belangrijk

Maar eigenlijk vind ik het belangrijker dat iedereen, met name in deze decembermaand , misschien iemand kan helpen die het moeilijk heeft. Dat kan zijn in de vorm van een luisterend oor, iets geven aan een ander. Ik denk aan een lekker kerstbrood, een mooie kerstster, een arm om iemand heen slaan of een tekening.

Er zijn zoveel mensen die het moeilijk hebben op financieel gebied, maar ook omdat ze verdriet hebben, zich eenzaam voelen. Als je echt om je heen gaat kijken, dan zie je deze mensen, ze wonen niet ver bij je vandaan.

Geweldig

Ik zou het geweldig vinden als wij allemaal iets zouden doen voor een ander zonder daar iets voor terug te krijgen! In mijn geval zou dat zijn om iemand een behandeling te GEVEN die het erg hard nodig heeft, maar door omstandigheden dit niet kan betalen. Geven... daar kun je een heel goed gevoel van krijgen.

Uiteindelijk geloof ik dat, als jij goed bent voor je medemens, dat ze dat ook voor jou zijn. Je krijgt wat je geeft!

Ik ga om mij heen kijken en ga iets doen…en hoop jullie ook! Hele fijne feestdagen en een gelukkig en gezond Nieuwjaar!

Warme groet.

Gerelateerde artikelen

Bedoelen

Door:

Wat doe je ’s ochtends het eerst als je de badkamer binnenloopt? Start je met tandenpoetsen? Zo ja, waar begin je dan, links onder, rechtsboven of aan de voorkant bijvoorbeeld? Geen flauw idee? Ik ook niet.

Lees verder

FemNa40