Stedentrips vanuit de lucht

Maak je stedentrip naar één van de Europese metropolen bijzonder vanuit de lucht.

Ga ’s nachts skydiven in Berlijn van 125 meter hoogte, dineer op een platform hoog in de Weense lucht of haal een frisse neus in de bergen door te klimmen bij Salzburg.

Op de website van online reisaanbieder
JUST AWAY vind je inspirerende vakanties via de Inspirator functie en diverse categorieën en thema’s.

Nachtelijk skydiven in Berlijn

Beleef Berlijn vol adrenaline tijdens een nachtelijke Base Flight. Op 125 meter hoogte spring je - goed gezekerd - vanaf het dak van hotel Park Inn Berlin Alexanderplatz de diepte in. Je maakt een bijna vrije val langs de veertig verdiepingen richting het wereldberoemde plein. Vlak voor de landing wordt er langzaam geremd tot je uiteindelijk met beide voeten weer veilig op de grond staat. 

Sky high dineren in Wenen

Ontdek de Oostenrijkse hoofdstad van bovenaf terwijl je geniet van een viergangendiner hoog boven in de lucht. Ga met de speciaal voor Dinner in the Sky ontworpen lift omhoog voor een uitzicht op de
Weense Stephansdom en het reuzenrad in Prater. Met maximaal 21 anderen zit je op goed vast op het platform en zie je hoe de chef-kok de gerechten voor je neus bereidt.

De lucht in in Salzburg

Salzburg staat vooral bekend als de stad van Mozart en het historische centrum dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Wie op een actieve manier de omgeving wil verkennen, kan terecht in
Klimpark Waldbad Anif. Het park bestaat uit zes klimparcoursen - met hoogtes van 2 tot 13 meter - en een vlucht over het water met de Flying Fox. Deze kabelbaan is gespannen over de gehele 300 meter breedte van het meer Waldbad Anif, op twintig meter hoogte en bereikt snelheden tot 60 kilometer per uur. 

Websites

JUST AWAY Stedenreizigers nl.justaway.com/nl/reis/stedentrips
JUST AWAY Berlijn justaway.com/berlijn/base-fly
JUST AWAY Wenen justaway.com/wenen/dinner-in-the-sky
JUST AWAY Salzburg justaway.com/salzburg/klimpark-anif

Bron: Cherry Picker / Chantal Schram

Gerelateerde artikelen

FemNa40