Nieuwe spirituele hulplijn

Waar staat zomer voor. Zomer staat voor: 

Groen: boommagie, vruchtbaarheid, geld, groei, schoonheid, werk, succes, geluk, voorspoed.

Oranje: aantrekkingskracht, stimulatie, controle, persoonlijke kracht, aanmoediging, aanpassings-vermogen, geluk, plotselinge veranderingen, creativiteit, succes, nieuw huis, intelligentie, mentale zuivering, stimulatie, controle, autoriteit, kracht.

 

 

Leuk om te lezen, maar ook leuk om het volgende te weten. Het plan zat kosmisch in de koker van het universum, een nieuwe Spirituele Hulplijn te lanceren, onder de naam 'Puur Medium'. De naam die voor zich spreekt, kreeg ik (Mireille van Rijn) van mijn gidsen als een ingeving op een geheel onverwacht moment, dat ik in die periode nog niet kon plaatsen maar wel voelde en daardoor wist.

Passie

Dit had ik al eerder meegemaakt bij het lanceren van de vorige lijn. Ik stond nog in de kinderschoenen betreft alles, van het uitbaten van een spirituele lijn, een spiritueel platform, het Mediumschap, mijn spirituele ontwikkeling. Echter de passie zat er diep in en is nooit weggeweest.

Passie die ik mijn hele leven heb gekend in alles dat ik vanuit bezieling kon en mocht doen. Vaak kreeg ik onverklaarbare ingevingen, dingen door, waarvan ik op dat moment dacht: Mireille nu ben je knettergek geworden, dit kan niet. Toch is alles gebeurd.

1e Spirituele Platform

De 1e maanden bij het opstarten van mijn 1e Spirituele Platform (mag geen namen noemen), kreeg ik door, deze lijn is voor een aantal jaren, dan ga je deze lijn verkopen. Ik snapte er niets van, want de lijn was mijn kindje,
mijn passie, met hart en ziel was ik er mee bezig, Ik kreeg alles door van mijn gidsen wat ik moest doen, hoe ik het moest doen, buiten alle lessen die zij mij of het leven mij heeft gegegeven…

Beetje rare gidsen… dat verkoop je toch niet? Mijn bezieling zit in dit project en dit spirituele platform, ik heb een droom... Mijn ziel is niet te koop, mijn droom is niet te koop... Achteraf gezien ben ik door mijn gidsen onderwezen, in mijn spirituele ontwikkeling, in mijn mediumschap, in mijn persoonlijke groei en in mijn ondernemerschap.

Een nieuwe fase

Toch, werd het mij gezegd door mijn gidsen en begeleiding. Ook aan wie de lijn verkocht zou worden en dat ik daar werkzaam zou gaan zijn achter de schermen. Nou, het moest niet gekker worden. Hoe het gegaan is, hoef ik niet meer te vertellen, na bijna 5 jaar gebeurde dit uit het niets! Wikken en wegen en toch gedaan omdat ik voelde dat dit mijn pad was.

Dat dit de bedoeling was, weten dat er een bedoeling voor was…. en op die ziel en bezieling terug te komen...
ik heb mijn ziel niet verkocht, ik heb mijn droom niet verkocht, maar mijn ziel, mijn droom en mijzelf iets teruggegeven wat ik hard nodig had....

Mijn ziel is gevuld met nieuwe dingen, nieuwe informatie, mijn ik is hersteld, ik ben weer één met wie ik mag zijn. Ik deed op dat moment precies wat ik voelde, dit gedreven en voortgeduwd in mijn keuze dat al 5 jaar geleden is beklonken met mijn gidsen en mezelf waarvan ik dacht knettergek te zijn, op dat moment en nu weet ik waarom... Een nieuwe fase, een nieuwe periode, nieuw inzicht, nieuw uitzicht! 

Mijn intuïtie en gidsen hebben dus niet gejokt en ik was niet knettergek! Het was waarheid! Zo zie je maar dat niets is wat het lijkt en ik dit toen wel in mijn oren geknoopt heb, maar echt niet wist wat ik er mee aan moest. Deze wetenschap ebde weg… speelde geen rol meer, totdat….

Alles bleek weer te kloppen dat ik toen al wist maar niet begreep. Maar goed ook, anders was ik misschien (onzuiver) beïnvloed met het verder ontwikkelen van de lijn en dat is uiteraard niet de bedoeling geweest.

Een boodschap krijgen

Zo werkt het dus ook met de boodschappen die er voor jou doorgegeven worden of soms niet gezegd mogen worden. Soms krijg je een boodschap die je wel hoort maar niet begrijpt, niet voelt van binnen. Tot je het ineens wel ziet, voelt en begrijpt en dat is dus precies de bedoeling, zodat jij niet beïnvloed kunt worden in je proces.

Ook andersom, jij wilt iets horen of bevestigd krijgen wat helemaal niet de bedoeling is, voor jouw ontwikkeling. Vertrouw er dan juist op dat wat je doorkrijgt of wat jou gezegd wordt bedoeld is vanuit de PURE intentie voor jouw PURE zijn!

PUUR Medium

Tja… Als je deze puzzel leest, is het geen puzzel meer, maar zie je de verbinding en het complot van onze bestemming! Zie hoe dit voor mij 5 jaar geleden eruit zag en wat ik doorkreeg over mijzelf van mijn eigen gidsen en begeleiding nog wel notabene?

Hoe mooi is het dan dat ik op een tijdstip in mijn leven ineens weer een nieuwe naam doorkrijg waar ik niet omheen kan, gezien ook hetgene dat hierboven geschreven staat. Ik wederom met een prachtig team opnieuw een mooie website lanceer met de naam PUUR Medium. En wanneer is deze lijn gelanceerd? Exact op 21 juni. Zomer, waar staat zomer voor?

Jouw bestemming

Als jij gaat leven naar wat er gezegd wordt, zou jou dat beïnvloeden en kan je pad juist langer duren omdat je eromheen wandelt of niet wil leren wat er te leren valt.
 
Kijk jij wel eens terug naar hoe alles gelopen is, dat alles dat je meegemaakt hebt, alles dat je niet kon controleren of sturen, dat alles wat vreugde gaf maar ook pijn gaf, jou heeft geholpen en noodzakelijk was om te komen waar je nu bent, om te zijn wie jij nu bent. Zijn we niet allemaal op weg naar onzelf, naar die goddelijke vonk in wie we zijn? Het universum is BRILJANT!
 
Meer weten over jouw bestemming? Bel mij of één van mijn lieftallige collega's gerust eens via 
www.puurmedium.nl Je kunt via de email altijd een belafspraak maken en ook staan mijn lieftallige pure collega’s met eenzelfde pure intentie voor jou klaar en helpen je graag verder!

Bron foto's: copyright (Mireille van Rijn)

Ik heb een nieuwe baan en werk nu ook bij Puur Medium.

Gerelateerde artikelen

FemNa40