Oranje – Koester jezelf

De kleur oranje kan je helpen bij het verbeteren van je spijsvertering, kwalen van je borstkas en je nieren. 

Het helpt ook bij de behandeling van astma, angst, eenzaamheid, spanningen, ontstekingen, spasmen, verkoudheid en depressie. 

 

Oranje verbetert je immuunsysteem, levendigheid en weerstand. Het maakt je bewust van je seksuele en creatieve energie. Laat je geluk en vertrouwen toenemen door oranje stralen. Neem even de tijd en stel jezelf voor in een bad met warme oranje vloeistof. Deze vloeistof ontspant je spieren, je lichaam en je geest. 

De vloeistof dringt door in je ademhalingssysteem, je longen en verwijdert alle gif en spanningen en angsten. Het vervult je met warmte, veerkracht en vertrouwen. Neem de tijd, geniet van de warmte en maak eens een tekening met alleen maar oranje in verschillende tinten, je zult merken dat je warmer wordt van binnen.

Het is inderdaad tijd om jeZelf te koesteren                                            

Te midden van het tumult van alle dag, de donkere, maar gezellige dagen die eraan komen, de feestdrukte…
De kaarsjes gaan weer vaker aan, we maken het gezellig. Doe het volgende eens bij elk kaarsje dat je aan wilt steken: strijk met vol bewustzijn de lucifer af, kijk naar het vlammetje, houdt het bij het kaarslontje en met dat je de was ziet smelten.

Zeg je iets positiefs tegen jezelf of doe je een wens. Even bewust je gedachten formuleren voor wat je goed van jezelf vindt,  waar je dankbaar voor bent of wat je echt graag wilt. En dat mag natuurlijk alles zijn!

Meer geduld met de kinderen, niet te veel willen, niet te veel moeten van jezelf of je innerlijke stemmetjes, meer tijd voor jezelf en wat jij leuk vind om te doen. Wat een heerlijke tijden worden dat!

Allerzielen

Allerzielen is binnenkort weer aan de beurt om gevierd te worden. Hoe herdenk jij je overleden voorouders of dierbaren? Heb je daar iets speciaals voor? Of zijn ze tijdens zo’n dag meer in je gedachten dan anders en is dat het?

Thuis heb ik een speciale plek en tijdens Allerzielen zet ik daar foto’s neer van mijn overleden dierbaren.
Ik brand er een kaarsje of doe wierook of geurolie aan. En sta even extra stil bij hen die er niet meer zijn en op een avond als Allerzielen als de sluiers tussen de werelden op zijn dunst zijn... wie weet krijg je een cadeautje!

Gerelateerde artikelen

FemNa40