Francine van Broekhoven, gecertificeerd medisch thermograaf, is expert op het gebied van borstgezondheid. Francine heeft jaren een praktijk voor acupunctuur gehad en na de dood van haar moeder (die overleed aan de gevolgen van borstkanker) heeft ze zich volledig toegelegd op borstonderzoeken en helpt vrouwen dagelijks met de vraag wat zij zelf kunnen doen om hun borsten gezond te houden.


Francine: ‘Dat is heel veel, ze moeten het alleen nog even weten. Ze moeten daarbij ondersteund worden met een onderzoeksmethode die veilig en stralingsvrij is en bovendien geschikt is voor vrouwen vanaf 23 jaar. Het is de hoogste tijd om de blinddoek van onwetendheid bij vrouwen af te nemen.’

Francine werkt in 13 verschillende praktijken in Nederland. Op de site van De Groene Zuster staat de agenda en zijn de locaties vermeld.


http://www.degroenezuster.nl

 

Waar kies je voor?

Door:

Waar kies je voor als je een 50+ vrouw bent en een oproep krijgt voor de mammografiebus? Oktober staat bekend als de borstkankermaand. Deze benaming is in het leven geroepen door het KWF en Pink Ribbon.

Lees verder