De energie van april

Het is al enige tijd voelbaar. De enorme krachtige energie die weer van alles teweeg brengt in ons en om ons heen. Ik roep het al een paar weken. Het zit eraan te komen.

Het komt steeds dichterbij. Ik voel het elke dag sterker worden. En dan ineens besef ik dat het er al is. En wat brengt het veel teweeg. Wat is de energie heftig momenteel.

 

De puntjes worden op de i gezet

Er veranderd zoveel bij iedereen. Bij mij persoonlijk houden de veranderingen maar niet op. Of ik het nu wil of niet. Het gaat gewoon helemaal vanzelf. Alles wat niet goed is voor mij komt steeds terug naar de oppervlakte. Vaste patronen, gewoontes en verslavingen voelen ineens niet meer fijn. De drang om mijn levenstijl te veranderen wordt steeds sterker. Na alles wat ik inmiddels al heb gedaan, ondergaan, heb meegemaakt en heb veranderd. Worden nu de puntjes op de i gezet.

Ik begin ineens meer rekening te houden met wat ik eet. Wanneer ik eet en hoeveel ik eet. Ik vind roken steeds viezer worden. En het houdt me al even bezig om te gaan stoppen. Ik voel dat het nu de tijd is om dat te veranderen. Ik heb de drang om te gaan sporten. Ik wil gezond en fit in mijn lichaam zitten. Iets wat mij eigenlijk nog nooit eerder heeft beziggehouden in het leven. Het is echt een soort drang die ik voel. Dat is de energie die mij in beweging brengt.

Nu is de tijd er klaar voor om in actie te komen

Het voelt ook alsof we nu veel dingen in praktijk gaan brengen. We gaan het nu ook echt doen. Het moet NU gaan gebeuren wat er gebeuren moet. En dat geldt voor alles en iedereen. De energie is hier nu zo heftig dat je het zou kunnen zien als een aardbeving, die alles los schud. Dat geldt ook weer voor alles en iedereen. Alles wat je nog moet doen, wat je nog niet gedaan hebt. Dat gaat gebeuren.

Tegenwerking levert tegenslagen, depressies, burn-out's en heftige lichamelijke klachten op. Ook wel onverklaarbare lichamelijke klachten genoemd. Dit zullen we de aankomend tijd nog veel gaan tegenkomen.
Die onverklaarbare lichamelijke klachten zijn tekenen dat er nog zaken zijn die gezien en verwerkt dienen te worden. Dat zijn de onopgeruimde oude energieën die je nog met je meedraagt en waar je misschien nog voor wegloopt door onderliggende angsten.

Het is die bekende pijn die je diep van binnen steeds voelt en waar je bang voor bent. Die pijn dient gevoeld te worden, zodat het verwerkt en getransformeerd kan worden. En de enige manier om dat te doen is door er dwars doorheen te gaan. Ga aan wat jou bezighoudt. Voel dat! Laat het toe. Omarm het. Troost het. Stuur er liefde naartoe. De angst voor de pijn is vaak groter dan de pijn zelf. Daarna voet het als een opluchting.

Voor de lichtwerkers

Het kan ook zijn dat je in zoverre al zover bent. Voor hen is het nu de tijd zichzelf in de wereld neer te gaan zetten. En zichzelf echt te gaan laten zien voor wie ze zijn. Ben daar zoals je nu bent. Zaai en oogst en draag een steentje bij aan de nieuwe wereld, de nieuwe werkelijk. Door te zijn wie je bent. Deel je dromen, leef je drome.
Nu is het tijd voor actie en de wereld is nu klaar voor jouw hulp. Geef het voorbeeld door in jouw waarheid te gaan staan.

Laat de werkelijkheid zien en help om de illusies in de wereld zichtbaar te maken. Voor de lichtwerkers is het nu de tijd om echt aan de slag te gaan. We hebben in zoverre genoeg geleerd en geoefent om nu als lichtwerkers aan de slag te gaan.

De energie zal nog zeker tot juni erg voelbaar zijn, met als doel verandering en transformatie.

Gerelateerde artikelen

FemNa40