Money, money, money

Geld, ja dat lijkt ons wel wat. Aangezien het voor jou ook een issue is. Jij probeert je er los van te maken en de stroom te vinden, stroming te laten ontstaan. Maar zo werkt het niet!

Zie geld in je hand, visualiseer het geld, de bankbiljetten, je bankrekeningen, wat je maar wilt. Zie of voel water, oceanen, blauwe oceanen.
Gooi het geld in het water, in de oceanen.

En nog meer geld en bankbiljetten en je bank-rekeningnummer en nog meer en nog meer en nog meer.

Al je geld, al je geld en nog meer, zakken vol geld, gooi ze in het water, in het water, in het water. Visualiseer dat je al het geld dat je hebt en nog veel meer in het water gooit. Zie het voor je, zie hoe je dat doet. En hoe voel je je daar bij? Zie het geld in je hand, zie hoe je het geld in de oceaan, de zee, de rivier gooit. Gebruik je veel kracht?
Of laat je het geld zachtjes uit je handen stromen?
 
Hoe doe jij dat? Wat voel je er bij? Voel je de lach op je gezicht? Voel de blijheid in je hele lichaam. Je voelt het overal, vanaf je tenen tot in de uiteinde van je haren. In alle cellen en daar buiten in al je lichamen. Je fysieke lichaam, je emotionele lichaam. Voel het. Voel de stroming.
 
En zo doe je dat! Je geld stroomt. En aangezien alles energie is en aangezien wij allen een zijn, zie al het geld ook weer jou kant op stromen! Wat te doen met die geldstroom? Zorg dat je er klaar voor bent! Heb je je schatkist klaar gezet, je emmer? En scheppen maar!
 

Visualiseer jezelf met een groot net, een schep, een schip. Wat je ook wilt gebruiken en zie hoe je schatkist, emmer of schip tot de nok toe wordt gevuld met zoveel geld als je nodig hebt en nog veel meer! De geldstroom is er altijd en het enige dat je hoeft te doen is het in je schatkist te stoppen.

Maak deze oefening een deel van jou. En  doe hem zoveel keren als je wilt. 

Stuur me hieronder een berichtje met je ervaringen! Spannend!

Gerelateerde artikelen

FemNa40